Her kan du kan bestille bord til dit næste besøg på BRASSERIET

Vi tager normalt bookinger en måneder forud ved rullende dato; f.eks., hvis de ønsker at booke til den 25. juni er det tidligste de kan foretage reservationen den 25. maj.
Der kan forekomme særlige frister omkring bestilling af bord til højtiderne.

Ved selskaber på 8 personer eller flere skal der ved bordbestilling bestilles menu på forhånd, som serveres til hele bordet.

Således kan vi være sikre på at kunne gøre vores arbejde ordentligt.

Vi har plads til 60 gæster indenfor i 2 etager og 70 gæster udenfor - når vejret tillader det - i vor charmerende gårdhave. Ved travlhed kan der ikke garanteres at man kan flyttes indenfor ved f.eks. regnvejr, men vi har overdækket gårdhaven med en stor parasol.

- såfremt De ikke kan overholde den aftalte tid beder vi om, at De kontakter os da vi forbeholder os retten til, at frigive Deres bord, såfremt De ikke er ankommet senest 15 minutter efter den aftalte tid. Bemærk venligst, at bordet kun er reserveret til det oprindelige antal gæster angivet på tidspunktet for reservationen, så enhver forøgelse af antallet skal meddeles i forvejen, da det ikke altid er muligt for os at imødekomme Deres anmodning.