Velkommen

og velbekomme på Brasseriet

 
 

1. maj 2017 startede vi vores 1. sæson i Gilleleje på det velkendte BRASSERIET, som vi overtog efter Herrerne Søren & John Puggaard, som tidligere har skabt smørrebrødsikonet Schønnemann, sammen med Smørrebrødsjomfruen JYTTE STØVLBÆK også kendt som ”GREVINDEN” på Hauser Plads i København.

 

 
Jytte.jpg

Jytte Støvlbæk

Vi er stolte af at have Jytte Støvlbæk med i vores team som smørrebrødsjomfru på BRASSERIET. Jytte er en gravet, og meget respekteret smørrebrødsjomfru. Hun går under navnet ”GREVINDEN” i smørrebrødsverden. Jytte har startet flere af de store smørrebrøds restauranter op inden i byen. Jytte laver alt fra bunden og hun har nøje udvalgt råvarerne. Hun kredser for stykkerne. Så du kan nyde en oplevelse, der både rammer smag og øjne. Intet er tilfældigt, hvilket også er derfor, stykkerne ikke kan ændres.  

 
Berit.jpg

Berit Bjørnestad

Ejer Berit Bjørnestad. Berit er uddannet kok, med mere end 20 år på bagen. Berit er født og opvokset i Gilleleje. Hun har i en årrække drevet flere restaurationer i Frederikssunds området, men er nu vendt tilbage til fødebyen. Med sig bringer hun, stolthed, godt håndværk, et skarpt øje for kvalitet, og et drive for at skabe den ultimativ oplevelse for vores gæster. Berit sammensætter vores aftenmenu, efter sæsonens fisk og grønt. Igen er intet tilfældigt, men derimod, valgt med omhu. Hvilket også er derfor vi ikke kan ”bikse noget sammen”.

 

 

Vi glæder os til at gøre BRASSERIET til Nordkystens bedste sted at indtage både klassisk dansk smørrebrød og en middag med velsmag og afslappet luksus.

For os handler det om at give gæsterne en smagsoplevelse i topklassen, garneret med god betjening og en festlig stemning. Vi sætter en dyd i at invitere vores gæster ind i en hyggelig atmosfære.

 
Berit_Jytte.jpg
Der findes ingen mere oprigtig
kærlighed end kærligheden til mad
— George Bernard Shaw - Nobelprisen i litteratur 1925