• - Read all about our snaps here -

    • TAFFEL AKVAVIT

      • Lanceret i 1846

        Aalborg Taffel Akvavit er akvavittens ukronede konge - den originale krystalklare danske kommenakvavit.

        Denne klassiske akvavit har en meget ren kommenduft, som kun understøttes af lidt appelsin - næsten på antydningens niveau. Den når hele vejen rundt i munden med sin krop og sine aromaer.
         

    • HARALD JENSEN AKVAVIT

      • Lanceret i 1863

        Harald Jensen Akvavit er en rigtig "herreakvavit", skabt af livsnyderen, brændevinsbrænderen og kunstmaleren Harald Jensen i 1863Akvavitten har vægt på det tørrede og krydrede i både duft og smag.

        Den opfører sig anderledes i munden end de andre akvavitter.
         

    • EXPORT AKVAVIT

      • Lanceret i 1913

        Akvavitten har en god kompleksitet, hvor kommenaromaerne lægger en baggrund, hvorpå en række andre aromaer, bl.a. svesker kan folde sig ud.  Akvavitten er smagt til med madeira, men oprindelig fik den sin gyldne farve og runde smag, fordi den blev lagret på gamle madeirafade.
         

    • JUBILÆUMS AKVAVIT

      • Lanceret i 1946

        Akvavitten er en gylden og imødekommende luksusakvavit og med sin raffinerede smag af dild og koriander passer den perfekt frokostbordet.  Akvavitten blev skabt som en hyldest til Taffel Akvavitten, der fyldte 100 år, og er i dag verdens mest eksporterede akvavit.
         

    • PORSE SNAPS

      • Lanceret i 1965

        Når man nipper til snapsen, er den lidt bitre porse tydeligst i det første smagsindtryk. Den afløses af lakrids, og smagen slutter af med lidt brændte noter i retning af karamel. Porse i drikke er en gammel dansk tradition.
         

    • KRONE AKVAVIT

      • Lanceret i 1990

        I akvavittens duft møder man både dild og kommen og en anelse appelsin. I munden dukker også noget stærkt krydret op i retning af sort peber. Alt i alt en fin og kompleks aromabalance. Akvavitten er fra 1990, men bygger i høj grad på de klassiske egenskaber, der forbindes med det danske køkken.
         

    • DILD SNAPS

      • Lanceret i 1998

        Dildakvavitten er en ren og frisk dildoplevelse, den fremstår endnu mere elegant end tidligere. I både duft og smag opleves noter af frisk grøn dild og en anelse citron på en krydret baggrund af dildfrø og anisfrø
         

    • NORDGULD AKVAVIT

      • Lanceret i 2007

        Aquavitten er en udsøgt luksusakvavit med en helt speciel smag, da det er verdens eneste akvavit destilleret på rav - også kaldet Nordens guld. Ravets olier giver fylde og understøtter akvavittens smag med en let undertone af harpiks og fyr samt et strejf af citrus. Aquavitten er desuden fremstillet på klassiske akvavitkrydderier og fennikel - og så er den lagret på spanske sherryfade, hvilket giver en blød og harmonisk afrunding.
         

    • GRILL AKVAVIT

      • Lanceret i 2014

        Akvavitten byder på markante noter af vanilje og hyldeblomst hvis sødme balanceres af koriander og anis.

        Akvavitten lagres på spanske Oloroso Sherry fade i 6 måneder. Dens sødme harmonerer perfekt med kødretter.
         

    • BRØNDUM KUMMENAQUAVIT

      • Lanceret omkring 1840

        Akvavitten vil man opleve som en af de mest krydrede blandt de klare akvavitter. Allerede i duften møder man kommen, kanel, en anelse stjerneanis, appelsin og ren lakrids. Det er en frugtagtig akvavit med en fin og kompleks eftersmag.
         

    • KRONBORG AKVAVIT 

      • Lanceret i 1842

        En krystalklar akvavit klassiker med en fyldig og behagelig eftersmag krydret med kommen, Fennikel og en smule Koriander.
         

    • HELSINGØR P.X. SHERRY AKVAVIT 

      • Lanceret i 2011

        Smagen er i absolut særklasse med sin dybe frugtagtige og fyldige smag. Den er lagret på gamle Sherry fade; der giver en helt fantastisk smag, en yderst spændende akvavit med en fløjlsagtig blød og delikat sødmefuld eftersmag.
         

    • LYSHOLMER LINIE

      • Lanceret i 1821

        Lagret på sherryfade og fragtet som dækslast på en 4 – 5 måneders lang rejse, opnår Linie Aquavit sin gyldne farve og sin enestående smag, der hverken kan kopieres eller genskabes ad kunstig vej. På rejsen krydses Ækvator 2 gange på norsk kaldet Linie – heraf navnet. På bagsiden af hver flaskes etiket er der skrevet hvornår og med hvilket skib, den pågældende Linie Aquavit har krydset Ækvator.
         

    • LØITEN SOMMER AQUAVIT

      • Lanceret i 1855

        Baseret på den klassiske krydderopskrift fra Løitens Brænderi, der blev grundlagt i 1855. Løiten Sommer Aquavit er lys og mild som de nordiske sommeraftener. Farven er gylden, med rig krydret duft af krydderier og vanille. Smagen er mild, med harmonisk krydderi karakter. Opbevaring på særligt udvalgte sherryfade har givet en flot afrundet akvavit med et slankt fadpræg.
         

    • LØITENS ★★★ AQUAVIT

      • Lanceret i 1855

        Løiten Aquavit er en kraftig, krydret akvavit. Modning i 8 måneder på sherryfade giver godt fadpræg og sherrytoner til akvavitten. Fyldig og smagsfuld og ganske elegant duft giver en nærmest saftig finish.
         

    • SIMERS TAFFEL AQUAVIT

      • Lanceret omkring 1857

        Dette er Norges kraftigste kommen aquavit, men den kraftige kommen er pakket nænsomt ind. Kommen er stadig ganske tydelig, men man fornemmer det blødgørende element fra fadene. Lagret i 6-9 måneder.
         

    • GAMMEL OPLAND AQUAVIT

      • Lanceret i 1891

        Gammel Opland er baseret på en opskrift fra 1800-tallet og er kendt for at den ligger lagret i meget gamle sherryfade, hvor det meste af sherryresterne er væk. Krydderierne som er tilsat er: anis, koriander og relativ lidt kommen for en akvavit. I alt 28 måneder ligger den på fad, hvilket er med til at nedtone krydderierne og lader vanille og andre fadaromater komme til deres ret.
         

    • GAMMEL RESERVE AQUAVIT 

      • Lanceret i 1927

        Den regnes for en af de allerbedste akvavitter der fremstilles. Og pudsigt nok så er det hele tre forskellige akvavitter som i et specielt blandingsforhold giver den færdige akvavit; nemlig Løiten, Lysholm og Opland. Efter 36 måneder på sherryfade er de tre forskellige akvavitter med til at sætte deres præg på Gammel Reserve.
         

    • GILDE - NON PLUS ULTRA AQUAVIT

      • Lanceret i 1953

        Gilde - Non Plus Ultra "INTET UNDTAGEN DET BEDSTE" er en mørk gylden aquavit med lugt af egetræ og lidt vanilje. Aquavitten fadlagres i 12 år. Gilde - Non Plus Ultra er en blanding af Løiten, Lysholm og Opland i et forhold, at kun få folk ved noget om. Herudover tilsættes ældre årgange af Gilde få at få den helt rigtige fadsmag frem. Akvavitten er så absolut både den dyreste og mest eksklusive blandt akvavitterne.
         

    • GILDE TAFFEL AQUAVIT

      • Lanceret i 1957

        Det er en kraftig krydret taffelakvavit med smag af kommen, anis og citrus, som er med til at give den et godt sammensat præg Gilde Taffel modner på svært gamle fade som går godt i spænd med krydderierne.

        Grundet at fadene er gamle og lagringstiden er kort modtager akvavitten næsten ingen farve.
         

    • LØITENS EXPORT AQUAVIT

      • Lanceret i 1992

        Denne fornemme aquavit er baseret på Løitens sædvanlige kraftige krydderpræg, dog i en nedtonet udgave og med en anelse af citron. Den er venlig og rolig, både med lethed, lidt bid og lidt sødme.
         

    • LYSHOLM TRONDHJEMS AQUAVIT

      • Lanceret i 1997

        Udviklet i forbindelse med 1000-års jubilæet i Trondhjem i 1997. Akvavitten baserer sig på Lysholms originale opskrift, som er noget mildere end andre klassiske akvavitopskrifter. Den lagrer på egetræsfade i tre år og får derved komplekse fadaromaer, hvilket nedtoner duft og smag af krydderier.
         

    • DRAMMEN AQUAVIT

      • Lanceret i 1997

        En kraftig og robust aquavit. Anis og krydderier følges af en vis sødme. Aquavitten har tyngde og er lagret i 12 måneder. Der er ret utraditionelt tilsat en smule fusel. En helt igennem historisk og interessant aquavit.
         

    • LYSHOLM BACALAO AQUAVIT

      • Lanceret i 2000

        Aquavitten er som navnet antyder, brygget på en Lysholm recept. Paradis Korn giver aquavitten en peberlignende stil. Den er også krydret med de klassiske krydderier; kommen og anis. Aquavitten har en gylden farve med dufte af krydderier og sherry. Smagen har også et stærkt element af krydderier med en antydning af vanilje som i sidste ende gør den blød.
         

    • GILDE MAQUAVIT

      • Lanceret i 2001

        Medium dyb gylden. Meget rig fyldig og elegant duft med masser af citrus, syltede frugter, hints af tropiske frugter, krydderier, kommen, fadaromaer og røg med masser af chokolade toner overalt, rig og lang eftersmag. Er utrolig lækker og indsmigrende. Aromatisk med et strejf af dild, kapers, pink peber og abrikos, antydninger af karamel og nødder.
         

    • FRU LYSHOLM AQUAVIT

      • Lanceret i 2001

        Denne akvavit er lavet efter en klassisk recept og blev skabt for at hædre Fru Catharina M. Lysholm og er en aquavit rettet mod kvinder. Kryddermængden er moderat og smagen er mild og harmonisk men kan så sandelig også nydes af mænd, der tør stå frem og erkende, at et stærkt kommen- og krydderbillede ikke lige er dem.
         

    • BERGENS AQUAVIT

      • Lanceret i 2002 

        Flot afrundet smag. Aquavitten har ikke fået for lang fadlagring og bærer ikke præg af tung sherry.

        Den har en varm mix af kommen og sherry med en anelse af anis ude i kulissen. En solid norsk snaps
         

    • LINIE AQUAVIT DOUBLE CASK

      • Lanceret i 2013

        En helt ny Linie akvavit, den er som den traditionelle Linie modnet i egetræsfade som dækslast på en 6 måneders lang rejse, derefter bliver den i yderligere 6 måneder efterlagret på portvinsfade det giver en subtilt sød og forførende kvalitet til aquavitten. Smagen er fyldig med vanilje, anis, kommen, tørret frugt, sherry og afrundes med portvinstoner.
         

    • LINIE AQUAVIT DOUBLE CASK MADEIRA

      • Lanceret i 2013

        Linie Double Cask Madeira er en unik akvavit, der som alle andre Linie akvavitter har den krydset ækvator to gange, på en fire måneders land rejse fra Norge til Australien og tilbage, før rejsen ligger Linie Double Cask Medeira i 12 måneder til lagring på sherryfade. Linie Double Cask Madeira har en rødlig gylden farve og tydlige aromaer der er præget af krydderier. Akvavitten har en fin sødme, som giver en blød indgang med god fylde og frugtagtig smag, der efterfølges af komplekse krydderiaromaer.
         

    • O.P. ANDERSON AQUAVIT

      • Lanceret i 1891

        Lanceret til ære for den svenske industrimand af samme navn; O.P.Anderson. Den er en umiskendelig kommen akvavit med noter af andre aromatiske krydderier heriblandt fennikel. En snert af anis giver både duft og smag et skarpt pift, der gør denne store svenske klassiker til noget ganske specielt.
         

    • SKÅNE AKVAVIT 

      • Lanceret i 1931

        Med sin meget tilgængelige duft og smag har SKÅNE Akvavit været svenskernes foretrukne siden 1931.

        Med base i kommensmagen har både fennikel og anis sat sit præg på smag og duft, men det er anissmagen, der sætter sig i karakter fra først til sidst og efterlader en blød afslutning.
         

    • O.P. ANDERSON AQUAVIT KLAR

      • Lanceret i 2013

        Snapsen har en markant smag af kommen, anis og fennikel men også en snert af citrus, lime og dild.

        Ikke nær så rund som den originale men med en flot ren smag. Fadlagret på egetræsfade i 8 mdr.