RØDSPÆTTER

 

Vore rødspættefileter friteres, de er håndflåede og paneres i Panko; som er en brødkrumme fra det japanske og franske køkken som bruges til at skabe en sprød panering til stegte fødevarer.

 パン粉 /PANKO er lavet af brød uden skorper, og dermed har den en mere sprød og luftig tekstur end de fleste typer rasp der findes i det vestlige køkken.

 

 

RØDSPÆTTEFILET                                        98

     - med remoulade og citron 

 

RØDSPÆTTEFILET ~ ”en dansker”                      118

- med mayonnaise pyntet med friskpillede søkogte grønlandske rejer og citron

 

RØDSPÆTTEFILET ~ ”en svensker”                    118

- med remoulade pyntet med friskpillede søkogte grønlandske rejer og citron

 

STJERNESKUD                                 148

- dampet og friteret rødspættefilet, rød og hvidmayonnaise, friskpillede søkogte grønlandske rejer og kaviar; serveres på smørristet franskbrød