FADØL

 

CARLSBERG PILSNER

Carlsberg Pilsner er en frisk, undergæret pilsnerøl med en god krop. Den er lys gylden i farven og har et flot skum. Duften er frisk og let frugtagtig, og Carlsberg Pilsner smager frisk og livlig i munden.

 

TUBORG CLASSIC

Den oprindelige “Classic”, som blev introduceret i forbindelse med Tuborgs 120 års fødselsdag. En kompleks sammensætning af flere forskellige malttyper, der sammen giver den finurlige kombination af en let drikkelig øl med masser af god smag. Øllet er mørkt i farven og har en smule sødme i smagen.

 

                                   

HALF & HALF

Dette er en blanding af Carlsberg Pilsner og Carls Porter. I duften afsløres markante noter af kraftigt ristede malte med et præg af engelsk lakrids. Den er fyldig og varm og smagen er sødmefuld med stor krop.

 

GÆSTEFADØLLEN

 JACOBSEN BROWN ALE

Brown Ale fremstår i en dyb kastanjebrun farve med cremet skum. Duften byder på en rig maltet karakter, ligeligt mødt af fyldige ristede noter af karamel, kaffe og bitterchokolade. Smagen er kraftig og fyldig med en underspillet frugtighed og maltsødme, fulgt af en markant tørhed og en smule efterbitterhed.