Velkommen og Velbekomme til BRASSERIET GILLELEJE

VELKOMMEN

Brasseriet er en stemningsfyldt frokost og a la carte restaurant, meget idyllisk beliggende på havnen i Gilleleje, hvor lystbåde blander sig med de travle fiskere

Maden kan nydes i restauranten på 1. sal med fantastisk udsigt til Gilleleje Havn og den svenske kyst,. Der er også restaurant i stuen med udsigt til Stejlepladsen og om sommeren kan De også spise i vores charmerende gårdhave eller hyggelige passage.

VELKOMMEN og VELBEKOMME

  

ÅBNINGSTIDER

 

Vi har åbent hver dag til frokost 

Aften torsdag - lørdag  

- Hvor vi byder velkommen til frokost, klassisk dansk smørrebrød og om aftenen serveres velsmagende forretter,         de perfekte bøffer, de lækreste skaldyr og friskfanget fisk og dejlige desserter.

VI GLÆDER OS TIL AT SE DEM!

Vi tager normalt bookinger en måneder forud ved rullende dato; f.eks., hvis man ønsker at booke til 1. maj er det tidligste der kan foretage reservationen den 1. april.

VORT KØKKEN

Til frokost byder vi på klassisk dansk smørrebrød, lune retter, solide nyklassikere samt spændende specialiteter og at alt er hjemmelavet af de bedste råvarer og at det altid er frisksmurt er en selvfølgelighed.

Om aftenen serveres velsmagende forretter, de perfekte bøffer, de lækreste skaldyr og friskfanget fisk og dejlige desserter, alle serveret så smagsoplevelsen er i topklasse, garneret med god betjening og en hyggelig og festlig stemning.