FORRETTER

 

TATAR AF FRILANDS KØD¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ 98/188

 - trøffel mayonnaise - chips

 

 KAMMUSLINGER ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ 115

  - smørglaseret porrer - lime

 

BRASSERIETS VARMT RØGET LAKS ¨¨¨¨¨ 108

 - pink grapefrugt - dild - cremefraiche

 

SNEGLE I HVIDLØG & PERSILLE ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ 90

 - tomat salat - citron

 

VITELLO TONNATO ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ 98

 - kalv - tun sauce - kapers

 

CÆSAR SALAT KLASSISK ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ 88

 - hjerteblade -  klassisk dressing - croutons

 

MUSLINGER ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ 95/185

 - dampede i hvidvin - urter - smør