FORRETTER
_______________________________________
TATAR AF FRILANDS KØD -  98/188
 - cognac - sennep - rugbrødschips
 
 JOMFRUHUMMERSUPPE -  125
  - hummerolie - syltede æblestykker - créme fraiche 
 
RØDBEDE RIMMET LAKS -  118
 - peberrods perler - créme fraiche - lime 
 
LUN SALTBAGT SELLERI -  98
 - persilleolie - sesam 
 
MUSLINGER  - 95/185
 - dampede i hvidvin - urter - smør

 

HOVEDRETTER
_______________________________________
OSSE BOCCO  -  218
- kartoffelmos med parmesan
 
PEBERBØF AF RIB EYE -  248
- pebersauté - dijon - kartoffel 
 
OKSEMØRBRAD - 285
- rødvinssauce - kartoffel - bagt løg 
 
BØF BAGT PÅ PLANKE M/ MOS  - 228
- oksefilet - kryddersmør - mos - bagt tomat 
 
STEGT RØDTUNGE  - 258
- dild kartoffel - smørsauce 
DESSERETER
_____________________________________
   BRASSERIETS GAUTEAU MARCEL  -  95
    - parfait
 
    BAILEYS & PARFAIT  -  88
     - makron - baileys - is 
 
    LAKRIDS STOUT ÆBLER - 88
     - vanilje parfait 
 
   CREME BRÚLÉE  - 88
     - vanilje